Üdvözöljük MAD ONE HOSPICE előjegyzésén!

A Mad One első évjáratából 200 palack került kereskedelmi forgalomba. A 200 palackon felül jótékonysági célra szeretnénk felajánlani 11 darab sorszámozott palack bevételét a Magyar Hospice Alapítvány számára gyermekek támogatására.
A Magyar Hospice Alapítvány azért dolgozik, hogy a daganatos beteg gyermekek aktív kezelésük lezárulása után otthonukban kaphassanak teljes körű, magas színvonalú egészségügyi ellátást.
A megvásárlásra kerülő palackok összegével Ön is hozzájárul ahhoz, hogy a gyermekek visszatérjenek mindennapi egészséges életükbe családjuk körében.

MAD ONE

MAD ONE HOSPICE

Mad One Hospice
Előjegyzésben értékesített mennyiség: 11 palack (1-11-ig sorszámozva)
Előjegyzés időtartama: 2019. március 15. 0:00 – 2019. június 30. 24:00
Előjegyzési ár: 100 000 Ft/ palack

Előjegyzés
Az ár tartalmazza a 27% Áfát!
Az adatok megadása és a palack sorszámának kiválasztása után a megadott számlázási adatok alapján előlegbekérőt küldünk. Az összeg megérkezését követően előlegszámlát állítunk ki a teljes összegről. A borok átvételekor kerül kiállításra a végszámla. A borok átvétele/kiszállítása 2019 év végéig.

Figyelem: A regisztrációt követően 5 munkanapig tudjuk tartani a foglalást, ha az összeg ez idő alatt nem érkezik meg a számlánkra, a sorszámokat felszabadítjuk.

Szükséges adatok

Elfogadom az adatkezelési szabályazatot, amit ide kattintva tudok megtekinteni

MAD ONE